Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 18.04.2019Podczas jednej z lutowych konwencji Prawo i Sprawiedliwość zapowiedziało projekt tzw. „trzynastej emerytury”, która ma stanowić dodatkową pomoc dla emerytów i rencistów. Na początku k
Data publikacji: 2016-06-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polski potencjał główną siłą napędową jednolitego rynku cyfrowego w regionieKategoria: impact 16, top of digital europe, kongres Według najnowszych badań n
Data publikacji: 2016-07-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dlaczego audyt nie musi być złem koniecznym?Kategoria: aft, audyt, ekspert Audyt to jedno z wielu narzędzi wspierających kontrolę przedsiębiorstwa pod kątem j
Wielkimi krokami zbliża się jedno z ulubionych świąt dzieci, także tych starszych – Mikołajki. Kto z nas, będąc maluchem, w wieczór poprzedzający 6. grudnia nie mógł z emocji zasnąć? A rano, jeszcze przed dzwonkiem
Data publikacji: 2016-10-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zaprawa cienkowarstwowa od Grupy SILIKATY – wielka moc cienkiej spoinyKategoria: silikaty, zaprawa Współczesne budownictwo nastawione jest na wznoszenie domów i
Data publikacji: 2016-05-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobry produkt to podstawa, czyli dlaczego nie warto oszczędzać na materiałach nawierzchniowychKategoria: libet, ogród, kostka brukowa Wykonanie ogrodu, który b�
Data publikacji: 2019-05-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najpopularniejsze rodzaje wykładzin dywanowych – jak wybrać idealne dla nas rozwiązanie?Kategoria: Arte Chyba każdy z nas zna to nieprzyjemne uczucie, gdy zara
Informacja prasowaPrzasnysz, 25.04.2019 r.Inspirujące pomysły na wycieczki roweroweNadchodząca Majówka to idealny czas, aby przeżyć niezapomniane wrażenia, odwiedzając urokliwe miejsca w Polsce. Całości dopełni fakt, że
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej