Czego najczęściej brakuje naszym dziadkom? To pytanie zadajemy sobie niezwykle często, a już nagminnie w okolicach stycznia, kiedy to obchodzimy ich święto. Podpytujemy najbliższych, jaki upominek sprawiłby im radość, a oni i
Data publikacji: 2016-01-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ekspert radzi: Jak usuwać zabrudzenia z kostki brukowej?Kategoria: Systematyczna pielęgnacja i szybkie usuwanie pojawiających się plam to niezawodne sposoby n
Nowe opakowania produktów Baumit dla marketów budowlanychŚwiatowej klasy producent chemii budowlanej, firma Baumit wprowadza nowe opakowania dla swoich produktów dedykowanych marketom budowlanym. Tym samym kilkanaście pozycji zys
Data publikacji: 2016-03-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Guardian SunGuard® to mądry wybór w obiektach o charakterze edukacyjnymKategoria: centrum kultury, szkło, guardian Szkoły, przedszkola i centra edukacyjne to ob
Data publikacji: 2017-10-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 23.10.2017 r. – Konferencja zapowiadająca otwarcie drugiego zakładu Guardian Glass w PolsceKategoria: Guardian Glass Tadeusz KOŚCIŃSKI, Podsekretarz Stanu
Kraków, 26 listopada 2019 r.Informacja prasowaHistoria kołem się toczy – Maciej Naziębłło dyrektorem hotelu Novotel Kraków City West oraz ibis Budget Kraków Bronowice.Swoją przygodę z Grupą Accor rozpoczął 15 lat temu
Data publikacji: 2016-01-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Regulacja urządzeń grzewczych – na co zwrócić uwagę przy wyborze konkretnego urządzenia?Kategoria: Klasyka kontra wizja przyszłościDoświadczenie pokaz
Data publikacji: 2018-02-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rodzina produktów Tubolit – kompletny system izolacyjny zapewniający efektywną ochronę i oszczędność energiiKategoria: Armacell Projektując systemy grzewcz
Warszawiacy fotografują na czas. Czy w tym roku pobiją rekord?Choć to maraton, nie wymaga biegu. Przyda się za to aparat fotograficzny. Zasada jest prosta – dobra zabawa połączona z odkrywaniem miasta i realizacją pasji do fo
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.