Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Warszawa, 23.05.2018 r. Coraz częściej słyszymy o osobach, która startują w ultramaratonach, uprawiają kitesurfing, skoki na bungee czy wspinaczkę wysokogórską. Z jednej strony tego typu pasje niosą ze sobą niesamowi
Z dziećmi, przyjaciółkami, a może tylko we dwoje?Pomysły na imprezę sylwestrową w domuSylwester tuż tuż, a my wcale nie mamy ochoty na spędzanie go na hucznej imprezie w imponującej, ale niekoniecznie wygodnej kreacji? Je�
Informacja prasowaWarszawa, 22.08.2017 r.Wakacje powoli dobiegają końca. Najbliższe dni mogą okazać się szczególnie trudne i niebezpiecznie dla kierowców. Jak podaje Komenda Główna Policji do największej liczby wypadków d
Data publikacji: 2020-10-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: H+H – partner w budowaniu ścianKategoria: H+H Od myśli o budowie własnego domu do ostatnich prac wykończeniowych trzeba podjąć wiele decyzji i wykonać m
Data publikacji: 2016-09-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Guardian Glass ogłasza zwycięzców w konkursie Guardian Student Design Challenge 2016Kategoria: konkurs, wyniki, guardian, szkło, glasstec Bertrange, Luksemburg,
O trendach deweloperskich, inspirujących materiałach oraz atrakcyjnym projektowaniu budującym klimat miasta rozmawiamy z Tomaszem Szychlińskim – prezesem wrocławskiej firmy Toscom Development.ArtBrick: Co wyznacza dziś kierunk
Data publikacji: 2016-03-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Firma Libet rozpoczyna kolejny cykl szkoleń dla brukarzyKategoria: libet, szkolenie dla brukarzy, warsztaty Wraz ze zbliżającym się sezonem firma Libet przeprowa
Data publikacji: 2016-03-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobroplast z tytułem JAKOŚĆ ROKU 2015®Kategoria: dobroplast, tytuł, jakość roku, okna, producent okien 17 marca 2016 roku w Warszawie w hotelu Radison Blu Cen
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotyka