Grillowanie należy do naszych ulubionych form spędzania czasu wolnego. Może więc wydawać się, że nie ma ono przed nami żadnych tajemnic. Okazuje się jednak, że sporo ciekawego na jego temat mają do powiedzenia badacze i eksp
Dawid Kwiatkowski wyznaje miłość na planie „The Voice Kids”W nowym formacie telewizyjnej Dwójki „The Voice Kids” w gronie Trenerów znalazł się m.in. Dawid Kwiatkowski. Jak się okazuje, polski Justin Bieber bardzo dobrz
Data publikacji: 2017-01-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rozwiązania chmurowe szansą dla polskich przedsiębiorstwKategoria: toDE,rozwiązania chmurowe Gospodarka cyfrowa to obecnie siła napędowa rynku, która wykracza
Warszawa, 11 stycznia 2018 r.Polacy odkrywają prawdę o patrzeniuEye tracking stał się ostatnio bardzo popularnym narzędziem badawczym. A Polska jest jednymz liderów tej technologii na świecie – nasi naukowcy pracują nad ro
RODO szansą na rozwój biznesu– raport Konica MinoltaWarszawa, 23 maja 2018 – Według badania opublikowanego przez Konica Minolta w pierwszym kwartale 2018 roku, aż 43% małych firm przyznaje, że nie ma wystarczającej wiedz
Data publikacji: 2019-05-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najpopularniejsze rodzaje wykładzin dywanowych – jak wybrać idealne dla nas rozwiązanie?Kategoria: Arte Chyba każdy z nas zna to nieprzyjemne uczucie, gdy zara
Data publikacji: 2017-04-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przepompownia ścieków Garbary w Poznaniu ze szwajcarskimi zasuwami nożowymiKategoria: AFT Zapewnienie odpowiedniej wydajności obiektu oraz jego bezawaryjnej eksp
Data publikacji: 2016-04-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nie tylko liczba komór ma znaczenie, czyli co decyduje o energooszczędności okienKategoria: dobroplast, okna energooszczędne, Liczba komór w profilach okiennych
Warszawa, 22.02.2018Aktywnym biegaczem być… czyli 4 przykazania, bez których ani rusz!Bieganie na przestrzeni ostatnich lat bije rekordy popularności. Coraz więcej aktywnych osób nie poprzestaje na kilkuminutowym treningu na
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Pierwsza atestacja żywności organizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyła się w kwietniu 2011 roku. Od tego czasu, członkowie Loży E