Informacja prasowaZdradliwa klimatyzacja.Wraz z coraz cieplejszą aurą wielu z nas nie wyobraża sobie funkcjonowania bez klimatyzacji. Jednak nagminne korzystanie z jej dobrodziejstw i chłodnego nawiewu sprzyja wysuszan
Back to school – przenieś odporność swojego dziecka na wyższy poziomPrzed nami długo wyczekiwany powrót do szkoły. Zarówno dzieci, jak i ich rodzice cieszą się z tego jak nigdy dotąd, jednak radość zakłóca cień niepe
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13-12-2017POSTANOWIENIA NIE TYLKO NOWOROCZNE.SYLWESTER NA „DACHU AFRYKI”Realizacja postawionych celów wzmacnia naszą pewność siebie. Buduje w nas zaufanie do siebiei swoich możliwości. Motywuj
20 marca 2018Te nowe, zakrzywione monitory są wyposażone w większe ekrany, szybsze częstotliwości odświeżania, a także ekskluzywną technologię ASUS Aura Sync oraz funkcję projekcji spersonalizowanego znaku świetlnegoFirma
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi
Data publikacji: 2016-03-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Subtelne panele o wielkiej mocy – nowa kolekcja podłóg laminowanych Wineo 500 small V4Kategoria: wineo, panele, nowa kolekcja Szeroka paleta dekorów doskonale o
Plan na jesień: kompostowanie. Dlaczego warto?Kompostowanie. Dla jednych to praktyka stara jak świat, dla innych inicjatywa, która nabrała rozpędu w ostatnim czasie ze względu na trend less waste. Jedno jest pewne – kompostow
Warszawa, 18 lipca 2019 rokuMake me!, czyli święto designu na Pasażu WiechaW tym tygodniu na słynnym warszawskim deptaku twórczy zapał spotka się z kreatywną pracą. W cyklu imprez „Pasaż Wiecha. Kultura w samym centrum”
Informacja prasowa, 6.03.2019Interprint na ARENA DESIGN – pokażemy dekory w duchu filozofii mindfulnessJuż niebawem, bo 12–15 marca, odbędzie się XI edycja targów ARENA DESIGN.To doskonałe miejsce do spotkań biznesowych,
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej