Materiał prasowy, 18.12.2018Plaga manipulacji tacho, czyli walka ITD z nielegalnymi praktykami Dane z tachografu wskazują, że kierowca przejechał 1550 km, a mapa pokazuje, że pokonany dystans jest o 20% dłuższy. Co więcej, na
Informacja prasowa, 6.03.2019Interprint na ARENA DESIGN – pokażemy dekory w duchu filozofii mindfulnessJuż niebawem, bo 12–15 marca, odbędzie się XI edycja targów ARENA DESIGN.To doskonałe miejsce do spotkań biznesowych,
Data publikacji: 2020-02-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nutka orientu – dywan Agnella Funky Top Super KoniczynaKategoria: arte Wzór koniczyny marokańskiej to jeden z trendów aranżacyjnych, który od dłuższego czas
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni. Choć niektórzy wolą bierny wypoczynek spędzony na plażowym ręczniku na piaszczystej plaży, inni do relaksu potrzebują aktywności i ruszają na gór
Powietrze ogrzeje nam wodęWybierając system grzewczy coraz częściej stawiamy na ochronę środowiska i niezależność. W trend ten wpisują się termodynamiczne ogrzewacze wody, które wykorzystują darmową energię z otaczając
Data publikacji: 2019-09-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Miękki dywan i efektowny obraz w jednym – Ragolle Argentum 63421 7474 z oferty firmy ARTEKategoria: Arte Wiele osób uważa, że poszczególne odmiany kwiatów ni
Data publikacji: 2019-08-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Szkło SunGuard SN 70/35 HT na fasadach wrocławskich budynków Sagittarius Business House oraz West LinkKategoria: Guardian Sagittarius Business House oraz West Lin
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Data publikacji: 2016-09-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Akrylowanie bez tajemnic, czyli jak pracować z uszczelniaczem akrylowymKategoria: akryl, ekspert, porada Prace związane z wykończeniem mieszkania mają przede wsz
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.