Znak towarowy na wagę biznesu – jego odpowiednia ochrona wpływa na wartość przedsiębiorstwa2019-07-23 Zasoby intelektualne wpływają w ogromnym stopniu na budowanie konkurencyjności, innowacyjności, a także rozpoznawalnoś
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Warszawa, 4 grudnia 2019Różne oblicza wolontariatu – P&G celebruje Międzynarodowy Dzień WolontariuszaBlisko 500 pracowników Procter & Gamble wzięło w tym roku dział w licznych inicjatywach wolontariackich współo
Warszawa, 19 lutego 2020SZCZELNY MONTAŻ MEMBRAN DACHOWYCHMembrany dachowe chronią warstwę izolacji przed zawilgoceniem, ale tylko pod warunkiem, że są szczelnie połączone. Firma Soudal oferuje wysokiej jakości materiały deka
Warszawa, 24.05.2018r. Niemieckie służby kontrolne stosują nowe podejście do kontroli prawidłowej masy i zabezpieczenia ładunków, również o odniesieniu do pojazdów do 3,5 tony, zwanych potocznie busami. W przypadku stwierdze
Informacja prasowaŁódź, 10 grudnia 2019 Prezenty robione mądrzeŚwięta to, poza czasem, który spędzamy z najbliższymi, odpoczywamy i celebrujemy wspólne chwile, także moment, w którym obdarowujemy się prezentami. W tym c
Informacja prasowa FLORINA7 sierpnia 2018 r.Trendy w kuchni – wielki powrót emaliiCo warto wiedzieć o naczyniach emaliowanychNiegdyś były podstawowym wyposażeniem niemal każdej kuchni, potem odeszły nieco w zapomnienie
Warszawa, 22 grudnia 2021 r.Informacja prasowa Sika podsumowuje rok 2021 w branżyWzrosty cen surowców i kłopoty z terminowością dostaw to główne trudności, z jakimi sektor budowlany mierzył się w mijającym właśnie roku.
Data publikacji: 2015-11-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kostka brukowa na piątkę, czyli 5 zasad układania eleganckiej i trwałej nawierzchniKategoria: Libet, kostka, ekspert, układanie kostki, kostka brukowa Brukowane
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj