Data publikacji: 2016-10-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak ograniczyć emisję tlenków siarki powstających podczas spalania paliw?Kategoria: AFT, paliwa, statki, morze Międzynarodowa konwencja o zapobieganiu zanieczys
Panele tapicerowane Mollis debiutują na targach Warsaw Home 2019IV edycja największych w naszej części Europy targów wyposażenia wnętrz Warsaw Home 2019 już za nami. Przemierzając 120 000 m kw. powierzchni wystawowej w hali P
Zalety przekwalifikowania sięWedług szacunków z 2017 roku, w Polsce brakuje około 50 tysięcy pracowników tej branży. Rynek jest pojemny, a powstające jak grzyby po deszczu nowe podmioty oraz duża chłonność już istniejący
Data publikacji: 2016-12-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Estetyczne wykończenie dekoracyjnej zabudowy – Akryl do płyt g-k firmy Den BravenKategoria: porada, akryl, den braven Wykańczanie wnętrz nie ogranicza się obe
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Na jachcie czy campingu – jedz zdrowo!Choć wygodnym i popularnym rozwiązaniem są wyjazdy zorganizowane, wciąż znajdziemy miłośników biwakowania na campingu lub pełnych przygód rejsów jachtem. Jak zadbać o zdrowe posiłki
12 – 15 września w Poznaniu odbyły się Międzynarodowe Targi Komponentów do Produkcji Mebli FURNICA. Blisko 100 wystawców z kilkunastu krajów zaprezentowało unikalne wzornictwo, innowacyjne rozwiązania i najnowsze propozycje
Informacja prasowa Warszawa, 25.05.2018 r.Niedziela to dla wielu z nas jedyny wolny dzień w tygodniu. Nadrabiamy wtedy braki snu, odpo
Informacja prasowaWarszawa,15 stycznia 2019 r.Życie w biegu daje nam się we znaki na co dzień. Jednak może warto potraktować je jako wyzwanie, a nie uciążliwość? Zobacz, jak duże, pozytywne zmiany w zarządzaniu Twoim czase
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi