Informacja prasowaPoznań, 11 września 2017 r.Herbata obecnie przeżywa swój renesans. W wielu restauracjach nie jest już podawana w prostej filiżance, bez żadnych dodatków. Obecnie, ten najpopularniejszy na świecie napój, je
Data publikacji: 2020-10-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: JEDNOLITY KONCEPT PRODUKTÓW DO PODŁÓG One Flooring Range – inteligentne rozwiązania do podłógKategoria: Bostik Oferta Bostik została wzbogacona o kolejn
Data publikacji: 2017-03-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: AFT uzupełnia możliwości wykonawcze o spawanie materiałów wysokostopowych DUPLEX oraz Alloy 59Kategoria: AFT AFT Sp. z o.o. to uznany dostawca klap typu T (tand
Warszawa, 23 września 2020Pandemia zmieniła nas na dobre –jakie zwyczaje zostaną z nami na dłużej?Świat zmienił się w ciągu kilku ostatnich miesięcy nie do poznania. Odkryliśmy inny wymiar ekologii, lokalności, zupełn
Data publikacji: 2020-12-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Podłogi winylowe wineo 800 – panele premium dla kreatywnychKategoria: wineo Panele winylowe szturmem podbiły polskie domy i od kilku sezonów należą go grona n
Informacja prasowaKraków 25 listopada 2019 r.Wieczór lokalnych wrażeń w Mercure Kraków Stare MiastoLocal Days by Mercure częścią programu marki Discover LocalJuż 28 listopada gościnne wnętrza hotelu Mercure Kraków Stare
Data publikacji: 2016-02-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pompy ciepła Rickenbacher – energia płynąca z naturyKategoria: wolf, technika grzewcza, pompy ciepła Woda i powietrze to dwa żywioły o olbrzymiej sile i ogro
Data publikacji: 2017-02-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowość! Kolekcje PETRA i MEMFIS marki Nowodvorski Lighting – lampy, które odmienią loftyKategoria: Nowodvorski Lofty charakteryzuje oszczędny, minimalistyczny
20 sierpnia 2020 r.Nowy spin-off UW – wyszukiwarka na sterydach dla biznesu i inwestorówQuant_kit to nowa spółka technologiczna powołana przy Uniwersytecie Warszawskim. Jej celem jest wprowadzenie na rynek autorskiej technologi
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj