Data publikacji: 2018-08-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowość! Nowe narzędzia firmy Armacell dla Autodesk Revit®Kategoria: Armacell, nowe urządzenia Przyjęta przez Parlament Europejski Dyrektywa dotycząca zamówie
MURUJEMY OGRODZENIE MODUŁOWE Fundament jest bazą, na której będziemy wznosić widoczne elementy ogrodzenia modułowego. Tu również wymagana jest staranność wykonania i rzetelne przestrzeganie zasad sztuki budowlanej.Niedawno
Data publikacji: 2016-01-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Powietrzno-wodne pompy ciepła typu Split – technologia w służbie człowiekowi i środowiskuKategoria: wolf, split, pompy ciepła Smog i zanieczyszczone powietrz
Model Z1 marki ZAJC Najpopularniejszym modelem marki ZAJC jest Z1. Kuchnia doceniana jest za minimalistyczny styl, pasujący do różnego rodzaju wnętrz oraz za precyzyjne detale. Oszczędna forma jest solidną bazą dla indywidualn
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2017 r.W czasach zdominowanych przez nowoczesne technologie często zapominamy o tym, że nie tylko one stanowią dla nas wyzwanie. Dużą uwagę powinniśmy przyłożyć do zagadnienia pr
Ogrzewanie podłogowe i samopoziomujący podkład na bazie spoiwa alfa– podłoga OPTYMALNABudowa modelowego Domu Optymalnego – projektu znanego architekta Roberta Koniecznego – postępuje dużymi krokami. Wnętrza są już niem
Data publikacji: 2020-05-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Oświetlenie w salonie – o czym warto pamiętać?Kategoria: Nowodvorski Salon to bez wątpienia najbardziej reprezentacyjna część domu i jednocześnie ważny o�
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 02.11.2020 Grupa Waryński z szerokimi planami inwestycyjnymiWaryński S.A. Grupa Holdingowa, która realizuje projekty komercyjne i
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9.10.2019ZMIANA W PODATKU DOCHODOWYM – CO OZNACZA DLA PRZEDSIĘBIORCÓW?Od wtorku 1 października 2019 roku obowiązuje nowa skala podatkowa. Zmiany przede wszystkim polegają na obniżeniu progu podatk
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj